Waarvoor ik al vreesde !!!

Eén spelbreker ... het grillige weer !

Alles wordt in gereedheid gebracht voor de grote werken die op mijn agenda staan, de meeste materialen zijn al voorzien en liggen klaar om aan de slag te gaan ... alleen de weergoden zitten ons erg dwars !

Het overgrote deel van alle "binnenwerk" is ook al afgewerkt, al blijft er nog altijd wel wat te doen, maar het kriebelt nu geweldig om buiten aan de slag te gaan.


Zo te zien gaat onze Lente en voorjaar gewoon in rook op, ik had zo al een slecht voorgevoel deze Winter, vandaar dat ik ook dit jaar geen Opendeur heb gepland, want het is nog afwachten of we nu nog een Zomer zullen krijgen, de ganse planning volledig afwerken tegen September is zo wie zo niet meer haalbaar dus moet dit wel een jaartje uitgesteld worden, dus volgend jaar September 2014, dat wordt de volgende afspraak ... de juiste datum wordt later dit jaar nog bekend gemaakt.

Sorry voor alle mensen die ongeduldig zitten te wachten ... zij moeten nog wat geduld oefenen, maar ik beloof op mijn communie-zieltje dat zij dan ook op passende wijze beloond zullen worden, want Minidom zal ondertussen een flinke aanpassing en facelift hebben ondergaan en dit samen met nieuwe locs en treincombinaties weer een onvergetelijke belevenis zullen vormen ... een nieuw bezoek dus meer dan waard, al zeg ik het zelf.

Maar ondertussen zitten we hier, vol energie, ongeduldig te wachten tot het zonnetje weer aan de slag gaat en de de temperaturen wat doet stijgen naar normale waarden.
Hopelijk kan ik binnenkort wat beter nieuws brengen, samen met foto's van de nieuwe ontwikkelingen ...