Een Verrassing van Formaat !

Mijn schoonzoon Javier, ja dat klinkt niet direct als een Nederlandse Naam, is van Peruaanse afkomst maar woont hier nu bij ons in België.
Hij volgt een cursus voor het maken van film en video in al zijn facetten en kreeg daarbij een opdracht om een portret te maken van een persoon en zijn favoriete bezigheid of Passie..
Hij dacht dan ook direct aan mij en mijn passie voor Modeltreinen.
Hij is mij vorige week slechts 2 maal komen opzoeken en heeft enkele uurtjes opnamen gemaakt van mij en mijn treinentuin, maar het resultaat is verbluffend.
Ik zag het gisteren voor de eerste maal en het maakte direct een erg diepe indruk op mij, het is moeilijk onder woorden te brengen, maar voor mij heeft Javier een supertalent, hij weet iedereen te bespelen met veel gevoel, een prachtig samengaan van beelden, spraak en muziek en de kunst om alles samen te vatten in een beeldverhaal van een kleine zes minuten ... gewoon subliem !

Ondertussen staat het filmpje ook "openbaar" op You-Tube en kan iedereen het bekijken !
De link vindt je in de rechter kolonne onder de titel :

Mijn passie voor modeltreinen... zeker kijken want het loont echt de moeite en ik ben "apetrots" op het resultaat en in het bijzonder op mijn schoonzoon Javier