De Lente ... opnieuw aan de slag !

Na een veel te lange winter, komt er eindelijk verbetering in ons klimaat en gaan we mondjesmaat naar de Lente.
Dus dan is het tijd om de tuin in te duiken, want dit jaar is er heel veel werk.

In de rechter hoek tegen de bomen, worden er enkele (oudere) struiken weggehaald, om zo meer plaats te maken voor extra bebouwing en ook een bijkomend spoor voor onze grote Amerikaanse locs.


De lichtgroene struik op de voorgrond is al gedeeltelijk weggehaald, maar moet volledig sneuvelen ...

Alles wordt door de molen gehaald en fijn versnipperd ....
Zo krijgen we er weer een mooi stuk bij en wordt de totale oppervlakte met zo'n 20 m² uitgebreid !Hier komt dan een verhoogd gedeelte, zodat het zelfs van verder goed zichtbaar wordt en dat zal  heuvelachtig worden met wat rotspartijen zodat het een mooi decor vormt achteraan de modelbaan ...


Ondertussen heb ik ook een koopje kunnen doen  !
Vijf dozen sporen van USA-Trains, nagelnieuw, nooit gebruikt ... lengten van 1,5 m per stuk en zo in het totaal 30 stuks, dus goed voor 45 m extra spoor voor Minidom ... en dat alles voor een bijzonder mooi prijs, met speciale dank aan de verkoper ... die van mij een gratis uitnodiging krijgt om deze Zomer een bezoek te brengen aan Minidom.

Dus bij deze kunnen we weer flink aan de slag en kan je alles volgen aan de hand van foto's ... het zal zeker de moeite lonen om te kijken, maar geef me eerst wat tijd, want deze grote werken vragen er ook om !