En weer slaat de USA koorts toe !

Terwijl ik hier al ruim 2 weken vecht tegen die vervelende griep-virussen en ik dus niet kon verder werken aan mijn nieuw "Grieks" ontwerp, was ik wel de ganse tijd in gedachten bij mijn tuinbaan.
Want hier wil ik nog enkele aanpassingen doen in het sporenplan ...

... en een collega, deed nog snel wat olie op het vuur, door mij zijn nieuwe Amerikaanse aanwinsten en bestellingen door te sturen.
... en weer waait die nieuwe wind door Minidom ... er moet een aanpassing komen in de bestaande baan, zonder veel extra's aan kosten of ombouw, zodat er ook flinke Amerikaantjes kunnen rijden zonder problemen in de bochten en op de wissels.

... dit ziet er al heel mooi uit ...... maar dergelijke modellen moeten er ook bij kunnen ...... of zelfs deze krachtpatsers ... waarvan er ook nog grotere broertjes bestaan, haha !!!

... en wees er maar zeker van, de plannen krijgen al reeële vormen, dus er wordt werk van gemaakt.... concrete resultaten zullen dus ongetwijfeld volgen ... zeker weten !

... Zodra het weer het toelaat, zal ik in het voorjaar 2012 aan de slag gaan ...

De planning is voorlopig al onderverdeeld in 4 fasen, gaande van enkele aanpassingen van bochten en wissels tot de aanleg van een volledig nieuw traject.

Fase 1 en 2 zal al zeker in 2012 worden uitgevoerd ... afhankelijk van de omstandigheden en aanschaf van extra nieuw of occasie spoormateriaal zal Fase 3 en 4 volgen.

(Ik houd jullie alvast via dit kanaal op de hoogte van de uitvoeringen ! )