Hobbybeurs - Eksaarde - 18-19 April 2009

Voor de gelegenheid werd mij gevraagd om deel te nemen aan de plaatselijke hobby-tentoonstelling , want hier wordt steeds gezocht naar iets "nieuws" als blikvanger van het weekend.
Dus moesten we even ons beste beentje voorzetten om er iets moois van te maken, aantrekkelijk voor de kijkers.
Ik verkoos om een baan opte bouwen met dubbele omloop en een tandradspoortje.
Mijn vriend Wim Waleboer uit Breskens (NL), was direct bereid om ook langs te komen en hij zorgde mede voor de aankleding van de baan met een stationsgebouw en twee huizenrijen.
Tevens bracht hij zijn "digitaal" materieel mee, zodat we zijn stoomtreinen echt hoorden puffen en fluiten en de diesel hoorden brommen.
Dit gaf een extra dimentie aan mijn baan en had ook een ongekend succes, zowel bij de "kleine"
als bij de "grote" kinderen ....

Hier enkele beelden :
Wim W. zit bij de bediening ...


Hier het station en het rollend materiaal van Wim W.... en hier de huizenrijen, stuk voor stuk juweeltjes ...


... de baan werd ingekleed met potgrond en "echte" plantjes en bloemen, dit was een toffe manier om de baan op te fleuren, een idee van mijn echtgenote Carine, die trouwens mee aan de opbouw van de baan heeft gewerkt ... en het was het bekijken waard !... dat wij de "blikvanger" van de tentoonstelling waren, daar viel echt niet aan te twijfelen,
De aanwezige "pers" nam bij de opening enkele foto's, waarvan er één in de krant van dinsdag 21 April 2009 verscheen ( Gazet van Antwerpen - editie Waasland )

Van links naar rechts : ikzelf, met echtgenote Carine, Wim W, bestuurslid en voorzitter KWB ( inrichter van de tentoonstelling )


... dit was meteen een goede publiciteit voor de opendeurdag in Minidom op 5 September 2009, wij gaan ongetwijfeld een pak extra bezoekers mogen ontvangen!
Nogmaals dank aan de inrichters ( KWB ) en ook in het bijzonder aan Wim Waleboer voor zijn
ongelooflijke inbreng, die ook rechtstreeks bijdroeg tot ons grote succes, bedankt beste vriend Wim.